Weekje ontspannen in een vakantiehuisje van CenterParcs

7ae73efe4c50580e061849ef2d5b5ea4 XL

Een heerlijk weekje of lang weekend ontspannen in eigen land. Boek een goedkoop weekje Center Parcs en geniet van rust en natuur in je eigen vakantiehuisje in één van de prachtige parken in Nederland, Duitsland of België. Ga lekker ontspannen in het Aqua Mundo zwemparadijs en haar spa en sauna faciliteiten.

Op vakantie in eigen land

Ook Nederland is een uitstekend zonvakantie land. In de Zomers is er prachtig weer en er valt genoeg te doen en om van te genieten. Zo heeft Nederland prachtige stranden en mooie rustige natuurgebieden. Uitstekend voor een ontspannende zonvakantie in Nederland. Centerparcs heeft 9 vakantieparken in Nederland, waar men heerlijk kan genieten van de luxe en de faciliteiten op het park, terwijl men uitstapjes kan maken in de omgeving.

Last minute Center Parcs vakantiehuisjes!

Centerparcs aan de Kust

In Zeeland ligt het Center Parcs Port Zélande. Het ligt aan de Brouwersdam, tussen Schouwen Duiveland en Goeree Overflakee. Tot de faciliteiten hier hoort ook een Aqua Mundo subtropisch zwembad en met stralend zomerweer is het strand dicht bij. Het eilandje in het Grevelingenmeer, waarop Center Parcs Port Zélande ligt, geeft gelegenheid voor tal van watersporten.

Ook bij de bekende badplaats Zandvoort ligt een Center Parcs vakantiepark. Dit park ligt direct naast het Circuit Park Zandvoort. Vanuit het park is het strand met een korte wandeling bereikbaar. Is het zeewater toch nog iets te koud, dan kan men zich altijd vermaken in het Aqua Mundo zwemparadijs in het park.

Centerparcs in Limburg

Bossen, rivieren en een prachtig glooiend landschap. Limburg is een prachtige provincie en een geliefde bestemming bij veel vakantiegangers. Centerparcs heeft hier drie parken, waarbij Het Meerdal en De Limburgse Peel op een steenworp afstand van elkaar liggen, in een prachtige bosrijke omgeving nabij het plaatsje America.

Vanuit deze parken kan men steden als Eindhoven, Venlo en Roermond bezoeken of de natuur in trekken. Uiteraard kan men ook hier genieten van alle gemakken waarin de parken voorzien, waaronder de Aqua Mundo zwemparadijzen.

Bij Heijden, aan de Oude Maas, ligt het Centerparcs Het Heijderbos in het Heijderbos. Geniet van de rust in de bosrijke omgeving, vermaak je in het Aqua Mundo zwemparadijs of bezoek steden als Eindhoven en Nijmegen.

Centerparcs Drenthe, Noord Brabant en Flevoland

De Huttenheugte is wellicht het bekendste Centerparcs vakantiepark in Nederland. Dit prachtige park ligt net naast Coevorden en is landelijk gelegen, tussen landerijen en bossen. Bij het park bevindt zich een recreatiemeer en daarbij beschikt het park ook nog over een Aqua Mundo zwemparadijs. Dit kan men tevens combineren met een bezoek aan het familiepretpark Plopsa Indoor Coevorden.

Bij Emmen bevindt zich het Centerparc Parc Sandur. Dit park ligt in een waterrijke omgeving, te midden van landerijen. Dit park beschikt niet over een Aqua Mundo. Is het te koud om te zwemmen in het recreatiemeer, dan zijn andere uitstapjes mogelijk. Zo is Wildlands Adventure Zoo Emmen dichtbij.

Ook de Kempervennen is een prachtige bestemming voor een zonvakantie in Nederland. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, net onder Valkenswaard, nabij de grens met België. Geniet hier van het recreatiemeer, het Aqua Mundo zwemparadijs, de prachtige natuur met haar bossen en heidelandschappen, of maak een uitstapje naar de steden in de omgeving.

In de zuidelijke punt van Flevoland ligt het Center Parcs De Eemhof. Het ligt aan de rand van een prachtig bos, aan de oever van het Nijkerkerkernauw. Het park beschikt over een Aqua Mundo zwembad, maar op een steenworp afstand zijn ook enkele stranden. Het park zelf is ook waterrijk. Men kan zich hier uitstekend vermaken. Wil men nog een uitstapje maken, dan is het Dolfinarium in Harderwijk dichtbij.

Aanbiedingen CenterParcs Nederland

Nederland is wel degelijk een zonvakantie land. Bossen, Heide, Strand, mooie dorpjes en prachtige steden, tal van activiteiten, en tijdens de vakantie verblijven in een fantastische vakantiepark. Met CenterParcs kan het, zeker voor een voordelige prijs. Bekijk de lastminute aanbiedingen Centerparcs in Nederland.