Heb ik een reisverzekering nodig?

D0d354668f69293e040aa69de3140c78 XL

Wij raden je aan altijd een reisverzekering af te sluiten. Dit is vaak veel goedkoper dan je denkt. In sommige landen is dit zelfs verplicht. Zonder reisverzekering zullen zij je niet helpen bij ongevallen en wordt je doorverwezen naar eigen land.

Naast de reisverzekering is een annuleringsverzekering ook nooit verkeerd. Stel je wordt ernstig ziek, of er is een onverwachte gebeurtenis in je familie. Met een annuleringsverzekering heb je in ieder geval een groot deel van je welverdiende vakantiegeld terug. Zo kan je op een later moment als nog genieten van een zon vakantie waar je misschien wel lang voor moest sparen!

Ook als je tijdens je vakantie ziek wordt en vroegtijdig terug moet naar Nederland, kan je de niet genoten vakantie dagen retour ontvangen van je verzekeraar. Als je een uitgebreidere dekking heeft, krijg je zelf de gehele reissom terug.

TIP: Controleer eerst of je niet reeds een doorlopende reisverzekering heeft bij je huidige verzekeraar. Wellicht ben je al volledig gedekt, in dit geval hoef je geen losse reisverzekering af te sluiten voor je op vakantie gaat.