vakantie met gratis Wifi in het hotel

E791ab626e6785062374d45b25cc6e7f XL

Is een gratis snelle Wi-Fi verbinding in jouw hotel of resort tijdens de zonvakantie belangrijk voor jou? Steeds vaker hebben we tijdens onze vakantie een WiFi Internetverbinding nodig. Heerlijk muziek of video's streamen, vakantiefoto's op Facebook delen, Snapchatten en natuurlijk videobellen met familie en vrienden. In steeds meer hotels en resorts worden dan ook snelle Wi-Fi netwerken aangelegd met betere bereikbaarheid.

Goedkope hotelkamers online

Gratis Internetten op jouw favoriete zonbestemming

Helaas zijn niet alle WiFi netwerken gratis. Vooral in hotels en resorts met minder sterren, waar je een zeer goedkope vakantie hebt geboekt, is WiFi vaak dik bijbetalen. Reken maar op 10 tot 20 euro per dag! Maar gelukkig zijn er ook voldoende accommodaties met gratis Internet; tot in jouw eigen hotelkamer. Deze hotels en resorts zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden. Niet bij alle vakantie omschrijvingen staat duidelijk bij vermeld of WiFi gratis beschikbaar is. Soms is er alleen WiFi in de lobby aanwezig. In vele goedkope hotels is WiFi vaak niet vanzelfsprekend goed beschikbaar!

TUI zonvakanties

Bij Tui boek je eenvoudig een zonvakantie met zekerheid van gratis Wi-Fi tot op de hotelkamer. Bekijk snel alle vakanties met gratis WiFi.

Gratis Wi-Fi tot in de hotelkamer

Sunweb zonvakanties

Ook Sunweb heeft een grote selectie zonvakanties beschikbaar met hotels met gratis WiFi. Het is niet altijd bekend of WiFi ook op alle hotelkamers een goed bereik heeft.

Gratis Wi-Fi op vakantie

De VakantieDiscounter zonvakanties

Bij de VakantieDiscounter vind je het grootste assortiment aan zonvakanties. Ook is er duidelijk aangegeven of WiFi beschikbaar is. Echter is dit niet altijd gratis. Lees de omschrijving van de accommodatie dus goed.

PrijsVrij zonvakanties

Bij PrijsVrij vind je altijd de goedkoopste zonvakanties naar de mooiste bestemmingen. Ook heeft PrijsVrij een groot aanbod hotels met WiFi. Echter ook hier moet je goed opletten of er bij vermeld staat of Internet ook gratis is of niet. Goed lezen dus!