Fantastische vakantie Burgas 🏝️ Sunny Day Club

Prijs (per persoon)€455,-€858,- -47%
Vertrek opDonderdag 29 juni 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Bulgarije »  Burgas »  Sunny Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen in Sunny Day Club, Sunny Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 455,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Fantastische vakantie Burgas - Bulgarije met vertrek op donderdag 29 juni 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.3

Sunny Day Club

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Sunny Day Club. Ideaal voor gezinnen, Neem een frisse duik in het zwembad, Of roetsj van de glijbaan, Gastvrij ontvangst, Bruisend Sunny Beach op 1 km, Aantrekkelijk geprijsd & inclusief transfers.. Sunny Day Club heeft eenvoudig ingerichte kamers en appartementen. Maar is wel voorzien van een gezellige sfeer. De eigenaresse heet je een warm welkom. En de kinderen zullen zich top vermaken in het zwembad en op de glijbanen. En met het centrum en het strand vlakbij is dit een ideaal startpunt van een heerlijke vakantie.

Fantastische vakantie Burgas 🏝️ Sunny Day Club
Fantastische vakantie Burgas 🏝️ Sunny Day Club
Fantastische vakantie Burgas 🏝️ Sunny Day Club
Fantastische vakantie Burgas 🏝️ Sunny Day Club

Vakantie highlights

  • Ideaal voor gezinnen, Neem een frisse duik in het zwembad, Of roetsj van de glijbaan, Gastvrij ontvangst, Bruisend Sunny Beach op 1 km, Aantrekkelijk geprijsd & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 29 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!