Last minute vakantie Gran Canaria 🏝️ Casas Pepe

Prijs (per persoon)€877,-€997,- -12%
Vertrek opDonderdag 12 januari 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Canarische Eilanden »  Gran Canaria »  Playa Del Ingles
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope winterzon vakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Casas Pepe, Playa Del Ingles ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 877,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren appartement ☀ Last minute vakantie Gran Canaria - Canarische Eilanden met vertrek op donderdag 12 januari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Casas Pepe

Locatie:Dit appartementencomplex ligt in een rustige buurt, is een ideale plek voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en het ligt direct in het hart van Playa del...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 12 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-12-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!