OP=OP aanbieding vakantie Dubai 🏝️ SLS Dubai en Residences 8 Dagen €1819,-

Prijs (per persoon)€1819,-€2332,- -22%
Vertrek opZondag 19 maart 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Verenigde Arabische Emiraten »  Dubai »  Dubai
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Inpakkers prijs vakantie Verenigde Arabische Emiraten ☀ 8 Dagen logies ontbijt in SLS Dubai en Residences, Dubai ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Bremen € 1819,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ OP=OP aanbieding vakantie Dubai - Verenigde Arabische Emiraten met vertrek op zondag 19 maart 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

7

SLS Dubai en Residences

In Downtown Dubai met een 360-graden-panorama-uitzicht over de stad en Dubai Creek. De Dubai Mall met tal van winkel- en uitgaansgelegenheden is met de auto in ca. 5 minuten te bereiken.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 19 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-02-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!