Last minute vakantie Ilha Do Sal 🏝️ Melia Llana

Prijs (per persoon)€1751,-€2013,- -13%
Vertrek opMaandag 25 juli 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  Ilha Do Sal »  Santa Maria
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Kaapverdië ☀ 8 Dagen all inclusive in Melia Llana, Santa Maria ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1751,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Ilha Do Sal - Kaapverdië met vertrek op maandag 25 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Melia Llana

Zonnebril op de neus, een cocktail in de hand en een gemoedelijke ober die vraagt of alles naar wens is; dat klinkt als een droom vakantie voor volwassenen. Welkom in hotel Melia Llana, een luxe...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 25 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!