Last minute zonvakantie São Vicente 🏝️ Porto Grande

Prijs (per persoon)€1178,-€1592,- -26%
Vertrek opMaandag 27 juni 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  São Vicente »  Mindelo
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Kaapverdië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Porto Grande, Mindelo ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1178,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie São Vicente - Kaapverdië met vertrek op maandag 27 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Porto Grande

Oasis Porto Grande, gelegen aan het centrale plein van Mindelo, is één van de oudste hotels op het eiland. De koloniale stijl is dan ook goed terug te zien. De kamers zijn knus en keurig...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!