Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas

Prijs (p/p)€909,-€1151,- -21%
Vertrek opDinsdag 1 juni 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Marokko ☀ 8 Dagen all inclusive in RIU Tikida Dunas, Agadir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 909,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op dinsdag 1 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.1

RIU Tikida Dunas

RIU Tikida Dunas is onze topper op een mooie plek in Marokko, direct aan het lange zandstrand van Agadir. Een frisse look met natuurlijk de bekende service van RIU. De mini's laat je ballenbakken in RIULand en zelf boek je een heerlijke chocomassage in het uitgebreide wellnesscentrum. Elke vakantiedag begint hier goed; tijdens het ontbijt word je wakker met een magnifiek uitzicht op de zee en boulevard. Onbeperkt genieten!

Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas
Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas
Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas
Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas

Faciliteiten accommodatie

  • Pal aan het strand
  • Slapen in gerenoveerde kamers
  • Blijf in shape in de fitness
  • En voor de kids? Pret in RiuLand
  • Genoeg waterplezier
  • Mens en milieu staan centraal
  • Erkend met duurzaamheidslabel

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!