TIP zonvakantie Madeira 🏝️ TUI BLUE Madeira Gardens

Prijs (per persoon)€697,-€955,- -27%
Vertrek opWoensdag 31 augustus 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Madeira »  Funchal
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Portugal ☀ 8 Dagen in TUI BLUE Madeira Gardens, Funchal ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 697,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ TIP zonvakantie Madeira - Portugal met vertrek op woensdag 31 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.4

TUI BLUE Madeira Gardens

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij TUI BLUE Madeira Gardens. Een plek om tot rust te komen, Heerlijk toeven op het dakterras, Stijlvol en strak hotel, Dineren met uitzicht over Funchal, Alleen voor volwassenen, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Je zoekt een goed hotel op een prachtlocatie met een uitstekend restaurant. Bovendien wil je alleen met volwassenen zijn, dus liefst een hotel waar je geen kinderen tegenkomt. Kies dan één van onze TUI BLUE For Two hotels. Je beleeft een heerlijke ontspannen vakantie. Geniet van een massage in het spa centrum van TUI BLUE Madeira Gardens. Of kom tot rust in de sauna. Bestel een drankje aan de bar en plof neer op één van de lounge stoelen op het grote dakterras. Terwijl de cruiseschepen vanuit de haven van Funchal wegvaren richting de horizon, droom je hier heerlijk weg... Op en top vakantie!

TIP zonvakantie Madeira 🏝️ TUI BLUE Madeira Gardens
TIP zonvakantie Madeira 🏝️ TUI BLUE Madeira Gardens
TIP zonvakantie Madeira 🏝️ TUI BLUE Madeira Gardens
TIP zonvakantie Madeira 🏝️ TUI BLUE Madeira Gardens

Vakantie highlights

  • Een plek om tot rust te komen, Heerlijk toeven op het dakterras, Stijlvol en strak hotel, Dineren met uitzicht over Funchal, Alleen voor volwassenen, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!