Last minute zonvakantie Ibiza 🏝️ Nativo Hotel Ibiza

Prijs (p/p)€640,-€877,- -27%
Vertrek opMaandag 10 mei 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Ibiza »  Santa Eulalia
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Spanje ☀ 8 Dagen in Nativo Hotel Ibiza, Santa Eulalia ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 640,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Ibiza - Spanje met vertrek op maandag 10 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Nativo Hotel Ibiza

Soms vallen dingen meteen op hun plek...Nativo Hotel in Santa Eulalia is daar een buitengewoon voorbeeld van. Dit gloednieuwe hotel met haar oogstrelende, natuurlijke inrichting is een kleine vakantie oasis op het al zo paradijselijke Ibiza. Jouw dagelijkse beslommeringen verdwijnen hier als sneeuw voor de zon zodra je binnen stapt. Wiegend in de hangmat met een smoothie in je hand, denk je aan alle heerlijke vooruitzichten die Ibiza jou te bieden heeft. Het azuurblauwe water van de baaitjes in de buurt, de leukste shops in Ibiza-Stad en misschien toch nog een feestje pakken? De dagen zijn hier snel gevuld, maar neem ook de tijd om je mee te laten voeren door de natuurlijke flow van Nativo. Een ervaring die je nog lang bij zal blijven..

Last minute zonvakantie Ibiza 🏝️ Nativo Hotel Ibiza
Last minute zonvakantie Ibiza 🏝️ Nativo Hotel Ibiza
Last minute zonvakantie Ibiza 🏝️ Nativo Hotel Ibiza
Last minute zonvakantie Ibiza 🏝️ Nativo Hotel Ibiza

Faciliteiten accommodatie

  • Hét nieuwe hotel op Ibiza
  • Met trendsetting design
  • Kamer om in weg te dromen
  • Alle privacy in jouw swim up kamer
  • Zwoele avonden in de rooftop bar
  • De ultieme vakantiebeleving

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!