Geweldige vakantie Ibiza 🏝️ Vibra Lux Mar

Prijs (per persoon)€1175,-€1526,- -23%
Vertrek opWoensdag 31 augustus 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Ibiza »  Figueretas
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Spanje ☀ 8 Dagen logies in Vibra Lux Mar, Figueretas ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Keulen ☀ € 1175,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren hotel ☀ Geweldige vakantie Ibiza - Spanje met vertrek op woensdag 31 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Vibra Lux Mar

Aan de rand van Figueretas. 300 m van het zandstrand. Het stadscentrum, de haven van Ibiza-stad met zijn beroemde nachtleven, bars en restaurants zijn te voet in ca. 10 minuten te bereiken....

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!