Goedkope vakantie Istrië 2024

Kroatie istrie 1156793 pixabay

Zonvakantie Istrië 2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Istrië vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen istrie

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Prijs vanaf: € 236,- (8 dagen logies+ontbijt, incl. vlucht)
Beste reistijd: Zomer
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Kroatisch
Valuta: Kuna
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Aanbevolen reisaanbieders

Vertrouwd boeken! Onze aanbevolen reisaanbieders zijn aangesloten bij SGR / ANVR.

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
13°C 2mm
8m/s 82% 100%
2 maart
12°C / 10°C
lichte regen
3 maart
12°C / 9°C
matige regen
4 maart
9°C / 8°C
lichte regen
5 maart
12°C / 8°C
lichte regen
6 maart
12°C / 9°C
onbewolkt
7 maart
12°C / 9°C
onbewolkt
8 maart
11°C / 8°C
half bewolkt
9 maart
12°C / 8°C
licht bewolkt
10 maart
12°C / 11°C
matige regen
11 maart
13°C / 10°C
lichte regen
12 maart
12°C / 11°C
lichte regen
13 maart
12°C / 11°C
matige regen

Cultuur- en strandvakantie Istrie

Istrië is het grootste en noordelijkste schiereiland van Kroatië. Hier liggen de prachtige badplaatsen Pula en Porec. Het landschap is hier prachtig, het klimaat is bijzonder aangenaam en de kosten zijn hier nog relatief laag. Steeds meer toeristen ontdekken deze prachtige regio en brengen hier hun zonvakantie Kroatië door. Er is geschiedenis, cultuur en natuur, maar er zijn ook heerlijke stranden om op te ontspannen en bij te bruinen.

Bij de badplaatsen Pula en Porec zijn heerlijke stranden te vinden, met alle faciliteiten die er bij horen. Maar het mooie Istrië heeft zoveel meer te bieden. De historische centrums van Porec en Rovinj, het Amfitheater van Pula, er zijn te veel prachtige culturele en historische gebouwen om te noemen. Ook in het landschap zijn er veel mooie dingen te bewonderen zoals in de nationale parken of op de eilanden voor de kust. Istrië is een populaire duikbestemming. De onderwaterwereld hier is prachtig. Op het water en in de natuur, zijn tal van activiteiten voor toeristen mogelijk. Rijden met quads, paardrijden, para-sailing, hier kan alles. Bij Novigrad en Porec zijn ook waterparken te bezoeken.

Uitgaan in Istrie

In de grote badplaatsen kan men uitstekend uitgaan. Rabac, Pula, Rovinj, Porec en Novigrad hebben vol op uitgaansgelegenheden waar men tot in de late uurtjes zich kan vermaken. Er zijn natuurlijk de bars en clubs, maar ook pubs, wijnbars en beachclubs. Voordat men zich in het nachtleven stort, kan er heerlijk gegeten worden in de vele restaurants. Geniet hier van de gerechten uit de Balkan regio en lokale specialiteiten.