Last minute zonvakantie Madrid 🏝️ H10 Villa de la Reina

Prijs (per persoon)€930,-€1224,- -24%
Vertrek opZaterdag 30 juli 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Madrid »  Madrid
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Spanje ☀ 8 Dagen logies ontbijt in H10 Villa de la Reina, Madrid ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 930,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Madrid - Spanje met vertrek op zaterdag 30 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

H10 Villa de la Reina

Mooi, stijlvol hotel, gebouwd in de typische Madrileense stijl en ook nog eens met een perfecte ligging aan de befaamde Gran Via in het centrum van Madrid. De bruisende wijken Sol en Santa Ana...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 30 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!