Last minute vakantie Madrid 🏝️ Rafaelhoteles Ventas

Prijs (per persoon)€496,-€919,- -46%
Vertrek opWoensdag 19 oktober 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Madrid »  Madrid
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope herfstvakantie Spanje ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Rafaelhoteles Ventas, Madrid ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 496,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Madrid - Spanje met vertrek op woensdag 19 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Rafaelhoteles Ventas

Verblijf hier in een grote kamer met een gezellige ligging voor een scherpe prijs. De ruime kamers zijn netjes ingericht en zorgen voor een goede nachtrust. Begin de dag vol energie met shoppen en...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 19 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!