Goedkoop op zonvakantie Mallorca 🏝️ Prinsotel Alba

Prijs (per persoon)€514,-€659,- -22%
Vertrek opVrijdag 30 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Mallorca »  Cala d'Or
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Spanje ☀ 8 Dagen in Prinsotel Alba, Cala d'Or ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 514,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Goedkoop op zonvakantie Mallorca - Spanje met vertrek op vrijdag 30 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Prinsotel Alba

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Prinsotel Alba. Populair appartementencomplex, Mooie lichte appartementen, Wandelend naar het strand, Enthousiaste kinderanimatie, Entertainment voor het hele gezin, Voor een fijne familievakantie & inclusief transfers.. Populair appartementencomplex met een gunstige ligging op maar 100 meter van het Cala Gran strand en 300 meter van het gezellige centrum. Ga vooral een dagje het centrum in want je vindt hier vele winkels en restaurants die zeker de moeite waard zijn. En als extraatje is het centrum deels autovrij waardoor deze accommodatie zeer geschikt is voor een fijne familievakantie!

Goedkoop op zonvakantie Mallorca 🏝️ Prinsotel Alba
Goedkoop op zonvakantie Mallorca 🏝️ Prinsotel Alba
Goedkoop op zonvakantie Mallorca 🏝️ Prinsotel Alba
Goedkoop op zonvakantie Mallorca 🏝️ Prinsotel Alba

Vakantie highlights

  • Populair appartementencomplex, Mooie lichte appartementen, Wandelend naar het strand, Enthousiaste kinderanimatie, Entertainment voor het hele gezin, Voor een fijne familievakantie & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fitness
  • Fietsverhuur,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 30 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!