Goedkoop op zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ TIME TO SMILE Mavi

Prijs (per persoon)€443,-€615,- -28%
Vertrek opZondag 2 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Turkije »  Egeïsche Kust »  Bodrum Gümbet
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Turkije ☀ 8 Dagen in TIME TO SMILE Mavi, Bodrum Gümbet ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 443,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Goedkoop op zonvakantie Egeïsche Kust - Turkije met vertrek op zondag 2 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

TIME TO SMILE Mavi

8-daagse Zonvakantie naar Egeïsche Kust bij TIME TO SMILE Mavi. Helemaal nieuw in Gümbet, Splinternieuwe appartementen, Stijlvol en trendy ingericht, Heerlijk zwembad voor de deur, Je favoriete koffie bij de bar, Fijn uitrusten op een M line matras & inclusief transfers.. Vers uit de verf! De nieuwe TIME TO SMILE Mavi is geopend. Kies een lekker plekje in de zon en start de dag met een goed ontbijt én goede koffie. Het zwembad nodigt uit voor een dag relaxen. 's Avonds ontdek je de Turkse gerechten en ga je op zoek naar een eet adresje. Het centrum van Gümbet ligt om de hoek, voor bruisend Bodrum pak je de Dolmus of de taxi.

Goedkoop op zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ TIME TO SMILE Mavi
Goedkoop op zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ TIME TO SMILE Mavi
Goedkoop op zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ TIME TO SMILE Mavi
Goedkoop op zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ TIME TO SMILE Mavi

Vakantie highlights

  • Helemaal nieuw in Gümbet, Splinternieuwe appartementen, Stijlvol en trendy ingericht, Heerlijk zwembad voor de deur, Je favoriete koffie bij de bar, Fijn uitrusten op een M line matras & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Supermarkt
  • Roomservice
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 2 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!