Super vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Grand Zaman Beach

Prijs (per persoon)€648,-€876,- -26%
Vertrek opVrijdag 30 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Turkse Rivièra »  Alanya
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Turkije ☀ 8 Dagen in Grand Zaman Beach, Alanya ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 648,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Super vakantie Turkse Rivièra - Turkije met vertrek op vrijdag 30 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.3

Grand Zaman Beach

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Grand Zaman Beach. Levendige omgeving, Uit hotel, hup het strand op, Of slenter door het centrum, Vertroetel jezelf in de wellness, Super moderne kamers, Populair onder de Nederlanders & inclusief transfers.. Hotel Grand Zaman Beach, een begrip op de Nederlandse markt. Je wordt welkom geheten met een grote glimlach, iedereen is hier zo vriendelijk. Fijn ook dat het hotel zo centraal ligt, je loopt het hotel uit en bent meteen midden in de bedrijvigheid van Alanya. Leuk om na het heerlijke diner nog even een rondje te lopen. Strijk neer op één van de terrassen en laat het Turkse avondleven letterlijk aan je voorbij gaan. Zeker een bezoek waard is het grote wellness center, met op en top ontspanning als resultaat. Slaap je extra lekker in je moderne kamer. Dat is pas lekker wakker worden in Grand Zaman Beach!

Super vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Grand Zaman Beach
Super vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Grand Zaman Beach
Super vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Grand Zaman Beach
Super vakantie Turkse Rivièra 🏝️ Grand Zaman Beach

Vakantie highlights

  • Levendige omgeving, Uit hotel, hup het strand op, Of slenter door het centrum, Vertroetel jezelf in de wellness, Super moderne kamers, Populair onder de Nederlanders & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 30 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!