✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Lara Turkije Grand Park Lara Rocd
Lara, Antalya, Turkije
Grand Park Lara
4 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 299,-
Vertrek: dinsdag, 1 december 2020
korting: 15%
Reisaanbieder: Corendon
8,3

Super voordelige all inclusive winterzon vakantie Lara aan de Turkse Riviéra in december voor slechts €299,- per persoon!. Verblijf in het Grand Park Lara hotel, direct aan het strand en op slechts een korte wandeling van winkels en restaurants. Geniet aan de zwembaden, op het strand, in de wellness of met één van de vele andere voorzieningen tijdens je winterzon vakantie aan de Turkse Riviéra!

Boek nu met korting

Geen € 350,- maar slechts

€ 299,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Winterzon vakantie Turkse Rivíéra

Ook voor een winterzon vakantie is de Turkse Riviéra een prima bestemming. Verblijf in één van de top hotels or resorts aan de kust en geniet hier van een voordelige vakantie. In de hotels, zoals het Grand Park Lara, maak je gebruik van prima voorzieningen. Ontspan aan één van de zwembaden of in de wellness. Geniet van een dagje strand of trek er lekker even op uit. Na een korte wandeling vind je al diverse leuke winkels en gezellige restaurantjes. Je kunt je uiteraard ook uitstekend vermaken in het resort, met de vele activiteiten en het entertainment programma. Bekijk nu deze mooie aanbieding!