Ongelooflijke actieprijs vakantie Egeïsche Kust ⛱️ 8 Dagen ultra all-inclusive Hotel Long Beach Club Nature

Prijs (per persoon)€520,-€703,- -26%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opMaandag 15 april 2024
Verblijf8 Dagen ultra all-inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Egeïsche Kust »  Didim
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Prijs voordeel vakantie Turkije. 8 Dagen ultra all-inclusive in Hotel Long Beach Club Nature, Didim € 520,-  (per persoon). Ongelooflijke actieprijs vakantie Egeïsche Kust - Turkije met vertrek op maandag 15 april 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Schitterend uitzicht over Akbuk ☀ Aan het zandstrand ☀ 3 waterglijbanen ☀ Ruim opgezet sfeervol hotel ☀ Nu veilig boeken bij Sunweb!

7.7

Hotel Long Beach Club Nature

Hotel Long Beach Club Nature ligt in aan de baai van Akbuk waardoor je hier vandaan een schitterend uitzicht over het plaatsje hebt. Met een goudgeel zandstrand voor de deur en een groot zwembad met fijn zonneterras is dit een heerlijke plek om van de zon te genieten. Het ruim opgezette hotel bestaat uit een schitterende tuin waarin meerdere gebouwen staan waar de kamers over verspreid liggen. Plek genoeg dus om te relaxen, maar als je actief bezig wil zijn kan dat ook. Voor jong en oud worden er door het animatieteam leuke bezigheden georganiseerd, maar je kunt ook een potje tennissen of fit blijven in het fitnesscenter.

zonvakantie Turkije | last minute vakantie Turkije | vakantie Turkije

Vakantie highlights

  • Aan het strand (kiezelstrand

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 15 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2023-10-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!