Goedkoop naar de zon in maart 2025 | Winterzon bestemmingen

23e58ccd18e32cab182dbd6268a12868 XL

Zonvakantie maart 2025! Goedkoop naar de zon in de winter! Een overzicht van de beste winterzonbestemmingen in maart voor een lekker warme vakantie. De winter is bijna aan zijn einde en het is hoognodig tijd voor warme zonnestralen in het gezicht en zacht zand tussen de tenen. Vernieuw je energie op het strand in de zon met een heerlijke zonvakantie in maart. We hebben de beste zonbestemmingen en reisaanbieders voor maart verzameld.

Winterzon vakantie bestemmingen voor maart

Waar op vakantie in maart

Winterzon bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika (Caribbean)

In maart is het hoogseizoen in Florida-Miami. Bezoek nu de wonderschone Florida Keys en geniet van een Caribische vakantie aan het vaste land van de Verenigde Staten. Een strandvakantie Florida is absoluut een goede keus. In maart zijn vele Caribische eilanden in trek voor een warme winterzon vakantie. Denk bijvoorbeeld aan zonvakantie Cuba, een strandvakantie Sint Maarten of een goedkope last minute Dominicaanse Republiek. In Zuid-Amerika is het een goede tijd voor rondreizen in het tropische binnenland.

Winterzon bestemmingen in Azië

In India is het nog het droge seizoen. Nu is dus een goed moment voor een last minute Sri Lanka. Het prachtige tropische eiland langs de kust van India heeft veel te bieden voor zowel tropische avonturiers als genieters van een relaxte strandvakantie in een luxe resort. Voor een zonvakantie op een idyllisch bounty eiland boek je een last minute Malediven.

Winterzon bestemmingen in Afrika

In Afrika zijn momenteel niet heel veel bestemmingen geschikt voor een warme winterzon vakantie. Als een een strandvakantie Egypte wenst, kunt het beste naar het zuiden gaan in Hurghada. De eilanden aan de oostkust van Afrika zijn nu zeer geschikt. Boek nu een tropische strandvakantie Kaapverdië. Of een lekkere winterzon strandvakantie met een last minute Tenerife.

Winterzon bestemmingen in Europa

De zomerperiode breekt langzaam aan in het Middellandse Zee gebied. In maart is een warme winterzon vakantie nog niet overal te vinden. Voor de beste kans op lekker weer boek je een last minute Algarve of last minute Andalusië. Midden in de Middellandse Zee ligt een charmant eiland. Boek een heerlijke snorkelvakantie en strandvakantie Malta.