Dominicaanse Republiek 38011355 123rf
Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 10 uur
Taal: Spaans
Valuta: Dominicaanse Peso
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope zonvakantie Dominicaanse Republiek 2021? De goedkoopste last minute Dominicaanse Republiek all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties dominicaanse republiek

 

Vakantie weer dominicaanse republiek komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
23°C 0mm
3m/s 44% 1%
4 maart
22°C / 12°C
lichte regen
5 maart
21°C / 12°C
lichte regen
6 maart
24°C / 12°C
lichte regen
7 maart
22°C / 12°C
lichte regen
8 maart
20°C / 13°C
lichte regen
9 maart
19°C / 12°C
matige regen
10 maart
18°C / 12°C
zware regenval
11 maart
19°C / 11°C
matige regen
12 maart
21°C / 11°C
matige regen
13 maart
18°C / 13°C
lichte regen
14 maart
19°C / 13°C
lichte regen
15 maart
22°C / 13°C
lichte regen
 

Golfparadijs Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is al jaren een populaire bestemming voor een zonvakantie, bij stelletjes en gezinnen. Dat is ook niet verrassend, hier kan je al voor een redelijke prijs een luxe vakantie hebben. Er is mooi weer, prachtige stranden en veel te zien en te doen op het eiland. Wanneer je hier, voor het eerst, geniet van je last minute of all inclusive zonvakantie, zal je zich afvragen waarom je nog nooit eerder een zonvakantie heeft geboekt naar de Dominicaanse Republiek.

Zoals op zoveel Caraïbische eilanden, kan je ook in de Dominicaanse Republiek fantastisch watersporten. Maar waarom zou je alleen vanaf de zee of het strand genieten van het eiland en haar prachtige natuur? Op het eiland bevinden zich ruim 20 golfbanen, in de meest fantastische landschappen van de Caribbean.

Neemt je ook de tijd om te genieten van de cultuur en geschiedenis van het eiland en bezoek je de bezienswaardigheden, zoals het paleis Alcazar de Colon, welke werd gebouwd door Christoffel Columbus.

Let wel op de weersverwachting, wanneer je naar de Dominicaanse Republiek gaat. Het orkaanseizoen is in september en oktober.

Uitgaan in de Dominicaanse Republiek

Op het eiland vind je veel traditionele cafés en bars, waar je de lokale lekkernijen kunt proeven en ’s avonds kunt genieten met drankje van de avondzon.

De Dominicaanse Republiek kent een bruisend uitgaansleven, met verschillende muziekstijlen. Het is de ideale plek om de Salsa of Merengue te leren. Dansen is enorm populair op het eiland en de meeste clubs hebben een instructeur die met plezier lessen aan iedereen geeft. Voor een swingende last minute zonvakantie moet je echt in de Dominicaanse Republiek zijn.

Beoordeling Dominicaanse Republiek

10 (1 beoordeling)