Zakynthos 1743152 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer

Goedkope zonvakantie Zakynthos 2020? De goedkoopste last minute Zakynthos all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties zakynthos

 

Vakantie weer zakynthos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
24°C 0mm
1m/s 58% 6%
23 september
24°C / 23°C
matige regen
24 september
25°C / 23°C
lichte regen
25 september
25°C / 23°C
onbewolkt
26 september
25°C / 23°C
onbewolkt
27 september
23°C / 21°C
lichte regen
28 september
22°C / 20°C
onbewolkt
29 september
23°C / 21°C
onbewolkt
30 september
23°C / 21°C
onbewolkt
1 oktober
23°C / 21°C
onbewolkt
2 oktober
23°C / 21°C
onbewolkt
3 oktober
24°C / 21°C
onbewolkt
4 oktober
24°C / 22°C
onbewolkt
 

Zakynthos, een veelzijdig eiland

Zakynthos is een oase in de Ionische zee voor de kust van Peloponessos. Met haar witte zandstranden, prachtige onderwaterwereld, bijzondere flora en fauna, cultuur, geschiedenis en natuurlijk het fantastische weer, heeft Zakynthos alles om je een geweldige zonvakantie te bieden.

Op Zakynthos kan je heerlijk ontspannen. Het oostelijke deel van het eiland heeft prachtige witte zandstranden, waar je kan genieten van de Griekse zon. De beeldschone natuur nodigt uit om lange wandelingen of fietstochten te maken. Ook de actieve zonaanbidder kan genieten op Zakynthos. Er is volop gelegenheid om te zwemmen, duiken, zeilen en surfen. Wanneer je gaat duiken, dan mag je ‘Turtle Island’ niet missen. Er zijn echter strenge regels met betrekking tot de leef- en broedgebieden van de zeeschildpadden, houd hier rekening mee.

Niet alleen kan je op Zakynthos genieten van de natuur, het eiland heeft vele bezienswaardigheden, zoals de blauwe grotten en het Kasteel Kastro. Tijdens een excursie kom je in authentieke dorpjes en door de prachtige omgeving. Ontdek de geschiedenis, cultuur en natuur van Zakynthos en geniet.

Uitgaan op Zakynthos

Ook wanneer de zon onder gaat, heeft Zakynthos nog veel te bieden. Niet alleen in Zakynthos-stad, maar ook in Laganas zijn volop bars en disco’s, waar je tot diep in de nacht kunt uitgaan. Voor je gaat stappen, kan je heerlijk eten in één van de restaurants. De westerse keuken is uitgebreid aanwezig op het eiland, maar de verschillende authentieke gerechten uit de lokale Griekse keuken moet je absoluut geproefd hebben.

lees verder...

Reviews Zakynthos

(0 beoordelingen)