✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Zakynthos 1743152 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer

Goedkope zonvakantie Zakynthos 2021? De goedkoopste last minute Zakynthos all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties zakynthos

 

Vakantie weer zakynthos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
16°C 0mm
4m/s 65% 0%
26 februari
15°C / 13°C
onbewolkt
27 februari
15°C / 13°C
onbewolkt
28 februari
15°C / 13°C
onbewolkt
1 maart
14°C / 13°C
lichte regen
2 maart
14°C / 11°C
lichte regen
3 maart
13°C / 11°C
onbewolkt
4 maart
13°C / 11°C
onbewolkt
5 maart
14°C / 12°C
onbewolkt
6 maart
15°C / 12°C
zeer lichte bewolking
7 maart
15°C / 13°C
lichte regen
8 maart
15°C / 12°C
lichte regen
9 maart
13°C / 11°C
lichte regen
 

Zakynthos, een veelzijdig eiland

Zakynthos is een oase in de Ionische zee voor de kust van Peloponessos. Met haar witte zandstranden, prachtige onderwaterwereld, bijzondere flora en fauna, cultuur, geschiedenis en natuurlijk het fantastische weer, heeft Zakynthos alles om je een geweldige zonvakantie te bieden.

Op Zakynthos kan je heerlijk ontspannen. Het oostelijke deel van het eiland heeft prachtige witte zandstranden, waar je kan genieten van de Griekse zon. De beeldschone natuur nodigt uit om lange wandelingen of fietstochten te maken. Ook de actieve zonaanbidder kan genieten op Zakynthos. Er is volop gelegenheid om te zwemmen, duiken, zeilen en surfen. Wanneer je gaat duiken, dan mag je ‘Turtle Island’ niet missen. Er zijn echter strenge regels met betrekking tot de leef- en broedgebieden van de zeeschildpadden, houd hier rekening mee.

Niet alleen kan je op Zakynthos genieten van de natuur, het eiland heeft vele bezienswaardigheden, zoals de blauwe grotten en het Kasteel Kastro. Tijdens een excursie kom je in authentieke dorpjes en door de prachtige omgeving. Ontdek de geschiedenis, cultuur en natuur van Zakynthos en geniet.

Uitgaan op Zakynthos

Ook wanneer de zon onder gaat, heeft Zakynthos nog veel te bieden. Niet alleen in Zakynthos-stad, maar ook in Laganas zijn volop bars en disco’s, waar je tot diep in de nacht kunt uitgaan. Voor je gaat stappen, kan je heerlijk eten in één van de restaurants. De westerse keuken is uitgebreid aanwezig op het eiland, maar de verschillende authentieke gerechten uit de lokale Griekse keuken moet je absoluut geproefd hebben.

Beoordeling Zakynthos

(0 beoordelingen)