Snel vertrekken met een vakantie Bali 🏝️ Swastika 9 Dagen €1366,-

Prijs (per persoon)€1366,-€1729,- -21%
Vertrek opDinsdag 24 januari 2023
Verblijf9 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Indonesië »  Bali »  Sanur
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Stuntprijs winterzon vakantie Indonesië ☀ 9 Dagen logies ontbijt in Swastika, Sanur ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 1366,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Snel vertrekken met een vakantie Bali - Indonesië met vertrek op dinsdag 24 januari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Swastika

Rustig en toch zeer centraal gelegen, het is ongeveer 5 minuten lopen naar het lange zandstrand. Tal van restaurants, bars en winkels in de buurt.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 24 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!