Last minute zonvakantie Burgas 🏝️ RIU Palace Sunny Beach

Prijs (per persoon)€765,-€823,- -7%
Vertrek opDonderdag 23 juni 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Burgas »  Sunny Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen in RIU Palace Sunny Beach, Sunny Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 765,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Burgas - Bulgarije met vertrek op donderdag 23 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

RIU Palace Sunny Beach

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij RIU Palace Sunny Beach. Aan de rand van Sunny Beach, En zo op het strand, Adults only, ongestoord genieten, Rust, ruimte & nieuw, Drankjes bij de swim-up bar, Service zoals je die van RIU kent, Extra fijn: 24/7 All Inclusive & inclusief transfers.. Hier vind je geen spelende kinderen. RIU Palace Sunny Beach is een adults only hotel. En een hotel in het luxe segment. Laat je verwennen in het wellness centrum en geniet van een cocktail bij de zwembadbar. Het uitzicht over de Zwarte Zee is hier fenomenaal.

Last minute zonvakantie Burgas 🏝️ RIU Palace Sunny Beach
Last minute zonvakantie Burgas 🏝️ RIU Palace Sunny Beach
Last minute zonvakantie Burgas 🏝️ RIU Palace Sunny Beach
Last minute zonvakantie Burgas 🏝️ RIU Palace Sunny Beach

Vakantie highlights

  • Aan de rand van Sunny Beach, En zo op het strand, Adults only, ongestoord genieten, Rust, ruimte & nieuw, Drankjes bij de swim-up bar, Service zoals je die van RIU kent, Extra fijn: 24/7 All Inclusive & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna
  • Stoombad,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 23 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!