Last minute vakantie Burgas 🏝️ Sol Nessebar Bay

Prijs (p/p)€395,-€745,- -47%
Vertrek opMaandag 31 mei 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Burgas »  Nessebar
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in Sol Nessebar Bay, Nessebar ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 395,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Burgas - Bulgarije met vertrek op maandag 31 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.8

Sol Nessebar Bay

Hotel Sol Nessebar Bay in Nessebar, Bulgarije behoort tot het mooie Sol Nessebar Beach Resort waarvan sommige faciliteiten gemeenschappelijk zijn. Geniet samen van het prachtige uitzicht over de Zwarte Zee tijdens een strandwandeling en sluit de dag af met een tropische cocktail aan de bar van het hotel. Ook met kids heb je een onbezorgde vakantie. Overdag kunnen ze mee met de miniclub waar ze ook snel nieuwe vriendjes zullen maken. En ondertussen geniet jij van de zon op een ligbedje bij het zwembad. Of roetsj samen van een van de glijbanen. Hier geniet je gegarandeerd van veel waterpret. Kortom, Sol Nessebar Bay beschikt over alle ingrediënten voor een fantastische vakantie!

Last minute vakantie Burgas 🏝️ Sol Nessebar Bay
Last minute vakantie Burgas 🏝️ Sol Nessebar Bay
Last minute vakantie Burgas 🏝️ Sol Nessebar Bay
Last minute vakantie Burgas 🏝️ Sol Nessebar Bay

Faciliteiten accommodatie

  • Het strand voor de deur
  • Op-en-top voor de kids
  • Waterpark plezier
  • Alles lekker All Inclusive
  • Ontspannen in de spa
  • Miniclub voor de kinderen

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 31 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!