Goedkope vakantie Corsica 2024

Corsica 64132397 123rf

Zonvakantie Corsica 2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Corsica vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen corsica

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Frans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
19°C 0mm
8m/s 61% 9%
1 juni
20°C / 15°C
licht bewolkt
2 juni
19°C / 15°C
lichte regen
3 juni
20°C / 14°C
onbewolkt
4 juni
21°C / 15°C
onbewolkt
5 juni
21°C / 17°C
lichte regen
6 juni
21°C / 16°C
onbewolkt
7 juni
22°C / 17°C
onbewolkt
8 juni
26°C / 19°C
bewolkt
9 juni
26°C / 20°C
half bewolkt
10 juni
22°C / 17°C
onbewolkt
11 juni
22°C / 16°C
onbewolkt
12 juni
23°C / 18°C
half bewolkt

Zonvakantie Corsica voor de hele familie

Het Franse eiland Corsica is een heerlijke vakantiebestemming. Het met wijnranken begroeide eiland, heeft prachtige dicht bossen, open weiden, ruige bergen en heerlijke zonovergoten stranden. Op Corsica zijn niet alleen een aantal van de mooiste stranden van Europa te vinden, het eiland biedt ook historische steden, cultuur en vermaak voor de hele familie met tal van activiteiten, waterparken en watersporten.

Corsica biedt een heerlijke mix van cultuur, geschiedenis en prachtige stranden. Hierdoor is plezier voor ieder lid van de familie verzekerd. Er zijn veel bezienswaardigheden en musea, maar ook waterparken en tal van andere activiteiten. Zeilen, raften, paardrijden, duiken, mountainbiken en wandelen zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Ook de hotels en horecagelegenheden houden rekening met bezoekers van alle leeftijden, met kindvriendelijke restaurants, zwembaden, tennisbanen, kids clubs.

Natuurliefhebbers komen op Corsica ook zeker aan hun trekken. De bossen en bergen op het eiland nodigen zeker uit voor een heerlijke wandeling. Corsica is het thuis van een 200 kilometer lang en zwaar wandelpad, de GR20. Hoewel het pad midden over het eiland en de bergen loopt, is er altijd een uitzicht over de zee.

Uitgaan op Corsica

Hoewel het eiland niet echt bekend staat voor haar nachtleven, zijn er volop gelegenheden waar men tot in de late uurtjes kan stappen. Steden als Porto-Vecchio, Bastia, Calvi, Propriano, Porticcio en Ajaccio hebben ieder leuke en populaire clubs en discotheken, met allerlei verschillende soorten muziek. Uiteraard zijn er ook ruim voldoende cafés en bars te vinden, zoals de wijn of pianobarretjes die iets rustiger zijn dan de discotheken.