Goedkope vakantie Corsica 2023-2024

Corsica 64132397 123rf

Zonvakantie Corsica 2023-2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Corsica vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen corsica

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Frans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Aanbevolen reisaanbieders

Vertrouwd boeken! Onze aanbevolen reisaanbieders zijn aangesloten bij SGR / ANVR.

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
15°C 2mm
7m/s 56% 3%
11 december
16°C / 11°C
bewolkt
12 december
17°C / 13°C
bewolkt
13 december
15°C / 13°C
lichte regen
14 december
13°C / 9°C
lichte regen
15 december
13°C / 9°C
onbewolkt
16 december
13°C / 9°C
onbewolkt
17 december
14°C / 9°C
licht bewolkt
18 december
14°C / 11°C
zeer lichte bewolking
19 december
13°C / 10°C
lichte regen
20 december
12°C / 10°C
matige regen
21 december
10°C / 8°C
lichte regen
22 december
9°C / 5°C
lichte regen

Zonvakantie Corsica voor de hele familie

Het Franse eiland Corsica is een heerlijke vakantiebestemming. Het met wijnranken begroeide eiland, heeft prachtige dicht bossen, open weiden, ruige bergen en heerlijke zonovergoten stranden. Op Corsica zijn niet alleen een aantal van de mooiste stranden van Europa te vinden, het eiland biedt ook historische steden, cultuur en vermaak voor de hele familie met tal van activiteiten, waterparken en watersporten.

Corsica biedt een heerlijke mix van cultuur, geschiedenis en prachtige stranden. Hierdoor is plezier voor ieder lid van de familie verzekerd. Er zijn veel bezienswaardigheden en musea, maar ook waterparken en tal van andere activiteiten. Zeilen, raften, paardrijden, duiken, mountainbiken en wandelen zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Ook de hotels en horecagelegenheden houden rekening met bezoekers van alle leeftijden, met kindvriendelijke restaurants, zwembaden, tennisbanen, kids clubs.

Natuurliefhebbers komen op Corsica ook zeker aan hun trekken. De bossen en bergen op het eiland nodigen zeker uit voor een heerlijke wandeling. Corsica is het thuis van een 200 kilometer lang en zwaar wandelpad, de GR20. Hoewel het pad midden over het eiland en de bergen loopt, is er altijd een uitzicht over de zee.

Uitgaan op Corsica

Hoewel het eiland niet echt bekend staat voor haar nachtleven, zijn er volop gelegenheden waar men tot in de late uurtjes kan stappen. Steden als Porto-Vecchio, Bastia, Calvi, Propriano, Porticcio en Ajaccio hebben ieder leuke en populaire clubs en discotheken, met allerlei verschillende soorten muziek. Uiteraard zijn er ook ruim voldoende cafés en bars te vinden, zoals de wijn of pianobarretjes die iets rustiger zijn dan de discotheken.