Last minute zonvakantie Zwarte Zeekust 🏝️ Sofia

Prijs (per persoon)€1042,-€1212,- -14%
Vertrek opMaandag 11 juli 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Goudstrand Golden Sands
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in Sofia, Goudstrand Golden Sands ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Keulen ☀ € 1042,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op maandag 11 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Sofia

350 m van het zacht glooiende zandstrand van de vakantieregio Goldstrand, 800 m van het eigen strandgedeelte van het hotel en het levendige centrum met bars, winkels, disco's en talrijke...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 11 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!