Goedkope vakantie Toscane 2024

Toscane 4233210 pixabay

Zonvakantie Toscane 2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Toscane vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen toscane

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Prijs vanaf: € 276,- (8 dagen logies+ontbijt, incl. vlucht)
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Italiaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
24°C 0mm
2m/s 47% 58%
14 april
22°C / 14°C
onbewolkt
15 april
20°C / 12°C
half bewolkt
16 april
19°C / 11°C
onbewolkt
17 april
14°C / 7°C
matige regen
18 april
15°C / 7°C
bewolkt
19 april
16°C / 7°C
zeer lichte bewolking
20 april
17°C / 7°C
licht bewolkt
21 april
19°C / 9°C
onbewolkt
22 april
18°C / 9°C
onbewolkt
23 april
17°C / 11°C
lichte regen
24 april
20°C / 12°C
bewolkt
25 april
14°C / 13°C
zware regenval

Culturele zonvakantie Toscane

Aan de Tyrreense zee ligt de mooiste provincie van Italië, Toscane. Geniet hier van het glooiende landschap, het mediterrane klimaat, de prachtige historische steden en natuurlijk het heerlijke eten. In het binnenland liggen de bekende wijnlanden, aan de kust liggen vele badplaatsen als Massa, Livorno en San Vicenzo. Voor de kust liggen een aantal prachtige eilanden, zoals Elba. Geniet en kom tot rust tijdens een heerlijke zonvakantie Toscane.

De bekendste culturele bestemmingen in Toscane zijn natuurlijk Pisa, met haar kenmerkende scheve toren en Florance, waar de Italiaanse renaissance ontstond. Bewonder hier de schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Ook elders in deze provincie zijn allerlei overblijfselen uit het rijke verleden van deze regio te vinden, kastelen, kerken en Abdijen en middeleeuwse dorpen. Ook de natuur met haar prachtige flora en fauna zijn het bewonderen waard, evenals de vele wijnvelden. Hier komen ’s werelds lekkerste wijnen vandaan. Aan de kust zijn verschillende badplaatsen te vinden met heerlijke stranden en allerlei faciliteiten, ook voor heerlijke dagen aan het strand, zit je goed in Toscane.

Uitgaan in Toscane

In Italië kan men heerlijk eten en drinken, zeker in deze wijnregio. In iedere plaats zijn restaurants te vinden die heerlijke lokale gerechten serveren, waar de lokale wijnen uitstekend bij passen. In de grotere plaatsen zijn voldoende bars en discotheken te vinden. In de kleinere plaatsen zijn resorts te vinden hun eigen uitgaansgelegenheden.