Goedkope vakantie Samos 2024

Samos 73946665 123rf

Zonvakantie Samos 2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Samos vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen samos

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Prijs vanaf: € 514,- (8 dagen all inclusive, incl. vlucht)
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
22°C 0mm
4m/s 59% 0%
14 april
22°C / 16°C
onbewolkt
15 april
23°C / 16°C
onbewolkt
16 april
21°C / 17°C
bewolkt
17 april
23°C / 18°C
lichte regen
18 april
19°C / 17°C
lichte regen
19 april
16°C / 15°C
lichte regen
20 april
17°C / 13°C
lichte regen
21 april
17°C / 14°C
onbewolkt
22 april
18°C / 12°C
onbewolkt
23 april
18°C / 13°C
half bewolkt
24 april
19°C / 15°C
onbewolkt
25 april
21°C / 16°C
onbewolkt

Samos, een groene oase voor de Turkse kust

Heerlijke stranden, kabbelende beekjes door pittoreske dorpjes, ruige heuvellandschappen, schilderachtige dorpjes aan de kust. Samos biedt volop mogelijkheden voor heerlijke een lastminute zonvakantie, voor iedereen die even lekker wil ontspannen. Wandelend door de prachtige natuur of lekker zonnen op het strand, hier kan je even heerlijk bij komen.

Samos is erg populair bij natuurliefhebbers. Het bergachtige eiland heeft prachtige bossen met een verscheidenheid aan flora en fauna. Het is dan ook één van de groenste eilanden van Griekenland.
Hier kan je heerlijke ontspannende wandelingen door de natuur maken en luisteren naar hoe de Nachtengalen zingen.

Het eiland kent ook een rijke geschiedenis. Wiskundige Pythagoras leefde op dit eiland. Maar ook Sint Johannes leefde hier en schreef hier het boek ‘Openbaringen’, het laatste boek in de bijbel. Overal op het eiland zijn nog relikwieën uit het verleden van Samos zichtbaar.

Op Samos is natuurlijk meer, dan alleen geschiedenis, cultuur en natuur. Op het eiland vind je prachtige stranden. Het eiland heeft zowel kiezelstranden als zandstranden. Hier kan je heerlijk zonnebaden of watersporten bedrijven. Zo kan je bij Potokaki windsurfen, waterskiën of jetskiën.

Uitgaan op Samos

Hoofdstad van het eiland is Samos Stad, in de volksmond Vathi genoemd. Hier en in de badplaatsen Kokkari, Karlovasi, Kampos en Pythagorio zijn voldoende restaurant, café’s en barretjes om gezellig te dineren en te genieten van een drankje. Deze grotere steden zijn ook prima om een beetje te winkelen en om voor souvenirs te shoppen.