Goedkope vakantie Samos 2023-2024

Samos 73946665 123rf

Zonvakantie Samos 2023-2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Samos vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen samos

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Prijs vanaf: € 514,- (8 dagen all inclusive, incl. vlucht)
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
24°C 0mm
4m/s 55% 0%
5 oktober
24°C / 19°C
onbewolkt
6 oktober
24°C / 20°C
bewolkt
7 oktober
25°C / 20°C
onbewolkt
8 oktober
24°C / 19°C
onbewolkt
9 oktober
24°C / 19°C
onbewolkt
10 oktober
25°C / 21°C
onbewolkt
11 oktober
22°C / 16°C
onbewolkt
12 oktober
22°C / 15°C
onbewolkt
13 oktober
23°C / 17°C
onbewolkt
14 oktober
25°C / 19°C
onbewolkt
15 oktober
25°C / 20°C
onbewolkt
16 oktober
23°C / 20°C
bewolkt

Samos, een groene oase voor de Turkse kust

Heerlijke stranden, kabbelende beekjes door pittoreske dorpjes, ruige heuvellandschappen, schilderachtige dorpjes aan de kust. Samos biedt volop mogelijkheden voor heerlijke een lastminute zonvakantie, voor iedereen die even lekker wil ontspannen. Wandelend door de prachtige natuur of lekker zonnen op het strand, hier kan je even heerlijk bij komen.

Samos is erg populair bij natuurliefhebbers. Het bergachtige eiland heeft prachtige bossen met een verscheidenheid aan flora en fauna. Het is dan ook één van de groenste eilanden van Griekenland.
Hier kan je heerlijke ontspannende wandelingen door de natuur maken en luisteren naar hoe de Nachtengalen zingen.

Het eiland kent ook een rijke geschiedenis. Wiskundige Pythagoras leefde op dit eiland. Maar ook Sint Johannes leefde hier en schreef hier het boek ‘Openbaringen’, het laatste boek in de bijbel. Overal op het eiland zijn nog relikwieën uit het verleden van Samos zichtbaar.

Op Samos is natuurlijk meer, dan alleen geschiedenis, cultuur en natuur. Op het eiland vind je prachtige stranden. Het eiland heeft zowel kiezelstranden als zandstranden. Hier kan je heerlijk zonnebaden of watersporten bedrijven. Zo kan je bij Potokaki windsurfen, waterskiën of jetskiën.

Uitgaan op Samos

Hoofdstad van het eiland is Samos Stad, in de volksmond Vathi genoemd. Hier en in de badplaatsen Kokkari, Karlovasi, Kampos en Pythagorio zijn voldoende restaurant, café’s en barretjes om gezellig te dineren en te genieten van een drankje. Deze grotere steden zijn ook prima om een beetje te winkelen en om voor souvenirs te shoppen.