Heerlijke zonvakantie Gran Canaria 🏝️ Cordial Mogan Playa

Prijs (p/p)€642,-€783,- -18%
Vertrek opZaterdag 7 mei 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  Gran Canaria »  Puerto De Mogan
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope meivakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Cordial Mogan Playa, Puerto De Mogan ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 642,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Heerlijke zonvakantie Gran Canaria - Canarische Eilanden met vertrek op zaterdag 7 mei 2022 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Cordial Mogan Playa

8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Playa in puerto de mogan, canarische eilanden. In de prachtige vallei van Puerto De Mogan vindt u het luxueuze 4-sterrenhotel Cordial Mogan Playa. Door de aanwezigheid van een gezellige sfeer en omgeven door een schilderachtig vissersdorpje komen hier menig reizigers graag eens terug! Kom tot rust in een van de 2 zwembaden in de grote botanische tuinen met een aangelegd kunststrand of in het professionele wellnesscenter.

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 7 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!