Last minute zonvakantie Curacao 🏝️ Avila Beach Hotel

Prijs (per persoon)€1069,-€1229,- -13%
Vertrek opMaandag 27 juni 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Curacao »  Curacao »  Willemstad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Curacao ☀ 9 Dagen in Avila Beach Hotel, Willemstad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1069,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Curacao - Curacao met vertrek op maandag 27 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.9

Avila Beach Hotel

9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Avila Beach Hotel. Relax op het witte zandstrand voor de deur, Loopafstand van de Handelskade, Willemstad en vele restaurants en bars, Snorkelen over het mooie huisrif, Cocktails aan infinity pool, Geschikt voor TUI Workation, Groen: met duurzaamheidslabel, Koppels en families; wees welkom, Luxe spa en fitness, Logeer in een hotel met historie, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Tijdloze elegantie en een uitgekiende combinatie van service en kwaliteit maken dit hotel al 71 jaar tot een absolute aanrader op het eiland. Hier vloeien historische panden en moderne architectuur harmonieus samen tot een stijlvol hotel. Voor ontspanning is er een modern fitness en wellness centrum. Een hotel nabij het centrum van Willemstad dat met zijn speciale ambiance bij gasten een onuitwisbare indruk achterlaat.

Last minute zonvakantie Curacao 🏝️ Avila Beach Hotel
Last minute zonvakantie Curacao 🏝️ Avila Beach Hotel
Last minute zonvakantie Curacao 🏝️ Avila Beach Hotel
Last minute zonvakantie Curacao 🏝️ Avila Beach Hotel

Vakantie highlights

  • Relax op het witte zandstrand voor de deur, Loopafstand van de Handelskade, Willemstad en vele restaurants en bars, Snorkelen over het mooie huisrif, Cocktails aan infinity pool, Geschikt voor TUI Workation, Groen: met duurzaamheidslabel, Koppels en families; wees welkom, Luxe spa en fitness, Logeer in een hotel met historie, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!