Goedkope vakantie Bahamas 2024

Bahamas 25390132 123rf

Zonvakantie Bahamas 2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Bahamas vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓duikvakantie en snorkelvakantie ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen bahamas

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Beste reistijd: Lente, Winter
Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Engels
Valuta: Bahamaanse Dollar
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
23°C 0mm
7m/s 61% 55%
26 april
23°C / 22°C
onbewolkt
27 april
24°C / 23°C
lichte regen
28 april
24°C / 23°C
lichte regen
29 april
24°C / 23°C
lichte regen
30 april
24°C / 23°C
lichte regen
1 mei
24°C / 23°C
lichte regen
2 mei
24°C / 23°C
lichte regen
3 mei
24°C / 23°C
lichte regen
4 mei
24°C / 24°C
lichte regen
5 mei
24°C / 23°C
lichte regen
6 mei
23°C / 23°C
onbewolkt
7 mei
24°C / 23°C
zeer lichte bewolking

It's better in the Bahamas

Op de Bahamas zijn de Caribische invloeden duidelijk aanwezig. Het weer is hier prachtig en de temperatuur van de zee is nooit lager dan 20 graden. Vermaak je met de vele watersporten en bewonder het prachtige onderwaterleven in het koraal rond de Bahamas, winkel in gezellige winkelstraten en geniet van het bruisende nachtleven. De prachtige bahamas is misschien wel de meest onderschatte zonvakantie bestemming van de Caribbean. Er zijn prachtige witte en zelfs roze stranden, het water is kristal helder en herbergt één van s’werelds grootste koraalriffen. De Bahamas hebben prachtige steden als Freeport en het mondaine Nassau. Het is een fantastische bestemming voor een last minute zonvakantie.

De exotische Bahamas bestaan uit vele kleine idyllische en paradijselijke eilanden. Het is heerlijk vertoeven op de palmstranden en voor de kust kan worden gezwommen met dolfijnen.Wanneer dat te gewoon is kan men, op het eilandje Big Major Cay zwemmen met de verwilderde varkens, die daar leven. De natuur op de Bahamas is prachtig en het klimaat is er heerlijk. Het is dan ook niet voor niets dat de bewoners zeggen, It’s better in the Bahamas.

De grootste eilanden zijn Grand Bahama, met de stad Freeport New Providence Island, met hoofdstad Nassau. Voor de kust van Nassau ligt Paradise Island, wat bijna volledig bebouwd is met luxe hotels en resorts. Hier kan men genieten van alle luxe die hoort bij een last minute zonvakantie Bahamas. Vanuit de steden kunnen excursies gemaakt worden. Tussen de koraalriffen kan uitstekend gedoken worden. Ook is er vol op gelegenheid voor de vele verschillende watersporten.

Uitgaan op de Bahamas

Het nachtleven vindt voornamelijk plaats in de twee grootste steden van de Bahamas, Freeport en Nassau. Ook op Paradise Island, wat tegenover Nassau ligt heeft een bruisend nachtleven. Deze gebieden zijn echt op de toeristen, die heerlijk willen stappen, gericht.Er zijn diverse bars, clubs en discotheken, maar ook een aantal casino’s om je in te vermaken.