Hot-Deal vakantie Curacao 🏝️ Flamingo Park 9 Dagen €684,-

Prijs (per persoon)€684,-€1179,- -42%
Vertrek opVrijdag 23 juni 2023
Verblijf9 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Curacao »  Curacao »  Sint Willibrordus
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Prijs voordeel vakantie Curacao ☀ 9 Dagen in Flamingo Park, Sint Willibrordus ☀ Inclusief vlucht en transfer € 684,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Hot-Deal vakantie Curacao - Curacao met vertrek op vrijdag 23 juni 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.2

Flamingo Park

9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Flamingo Park. Kleinschalig eco resort, Aan de westkant van het eiland, Rustige en groene ligging, Ga er lekker op uit, Spot flamingo's in de vrije natuur, Boek een boodschappenpakket bij, ideaal! & inclusief transfers.. Bij Flamingo Park zit je midden in de natuur van Curaçao. Om de hoek wonen de roze flamingo's van Jan Kok. Een bezoek aan deze mooie vogels mag dan ook niet ontbreken. En iets verderop ligt Playa Cas Abao. Kijk of het water echt zo blauw is als ze zeggen. Bij terugkomst neem je plaats aan de gezellige koffietafel.

Hot-Deal vakantie Curacao 🏝️ Flamingo Park 9 Dagen €684,-
Hot-Deal vakantie Curacao 🏝️ Flamingo Park 9 Dagen €684,-
Hot-Deal vakantie Curacao 🏝️ Flamingo Park 9 Dagen €684,-
Hot-Deal vakantie Curacao 🏝️ Flamingo Park 9 Dagen €684,-

Vakantie highlights

 • Kleinschalig eco resort
 • Aan de westkant van het eiland
 • Rustige en groene ligging
 • Ga er lekker op uit
 • Spot flamingo's in de vrije natuur
 • Boek een boodschappenpakket bij
 • ideaal! & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 23 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-03-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!