Heerlijke vakantie Curacao 🏝️ LionsDive Beach Resort

Prijs (per persoon)€1390,-€1738,- -20%
Vertrek opMaandag 8 mei 2023
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Curacao »  Curacao »  Mambo Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Curacao ☀ 9 Dagen in LionsDive Beach Resort, Mambo Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1390,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Heerlijke vakantie Curacao - Curacao met vertrek op maandag 8 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

LionsDive Beach Resort

9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij LionsDive Beach Resort. Sportievelingen opgelet, Duik in het unieke 50-meterbad, Relaxen op het fantastische strand, Ruime keuze in de 4 restaurants, Koppels en families; wees welkom!, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Dit resort is één van de gezelligste en zeker het sportiefste resort op het eiland. Of je nu kiest voor een duik in het enige 50 meterbad van het eiland, geniet van een versnapering in een van de restaurants en bars of gewoon met een goed boek ontspant in de zon, dit hotel is de perfecte keuze voor een heerlijke vakantie.

Heerlijke vakantie Curacao 🏝️ LionsDive Beach Resort
Heerlijke vakantie Curacao 🏝️ LionsDive Beach Resort
Heerlijke vakantie Curacao 🏝️ LionsDive Beach Resort
Heerlijke vakantie Curacao 🏝️ LionsDive Beach Resort

Vakantie highlights

  • Sportievelingen opgelet, Duik in het unieke 50-meterbad, Relaxen op het fantastische strand, Ruime keuze in de 4 restaurants, Koppels en families; wees welkom!, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Tuin
  • Fitness
  • Duikschool
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 8 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!