Last minute vakantie Havana 🏝️ Iberostar Parque Central

Prijs (per persoon)€1500,-€1852,- -19%
Vertrek opDonderdag 8 december 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Cuba »  Havana »  Havana
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Cuba ☀ 9 Dagen in Iberostar Parque Central, Havana ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1500,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Havana - Cuba met vertrek op donderdag 8 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

10

Iberostar Parque Central

9-daagse Zonvakantie naar Havana bij Iberostar Parque Central. Voor luxe citylovers, Hotel met Cubaanse grandeur, In het bruisend hart van Havana, Hoogtepunt: zwembad op het dak, Dakterras with a view, Op loopafstand van Capitolio & inclusief transfers.. Internationale allure en comfort zijn van toepassing op dit hotel. Een combinatie van Spaanse elegantie met moderne faciliteiten en services.

Last minute vakantie Havana 🏝️ Iberostar Parque Central
Last minute vakantie Havana 🏝️ Iberostar Parque Central
Last minute vakantie Havana 🏝️ Iberostar Parque Central
Last minute vakantie Havana 🏝️ Iberostar Parque Central

Vakantie highlights

  • Voor luxe citylovers, Hotel met Cubaanse grandeur, In het bruisend hart van Havana, Hoogtepunt: zwembad op het dak, Dakterras with a view, Op loopafstand van Capitolio & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 8 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!