Top zonvakantie Dubai 🏝️ Ghaya Grand

Prijs (per persoon)€751,-€791,- -5%
Vertrek opMaandag 4 april 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Verenigde Arabische Emiraten »  Dubai »  Dubai
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zonvakantie Verenigde Arabische Emiraten ☀ 8 Dagen logies in Ghaya Grand, Dubai ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 751,- per persoon ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Top zonvakantie Dubai - Verenigde Arabische Emiraten met vertrek op maandag 4 april 2022 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Ghaya Grand

8 daagse vliegvakantie naar Ghaya Grand in dubai, verenigde arabische emiraten. Ghaya Grand is een luxe en stijlvolle 5-sterrenhotel in het populaire Dubai. Het centrum vind je op zo'n 20 minuten maar er gaat een gratis shuttleservice. Dit grote hotel is voorzien van vele uitstekende faciliteiten zoals een heerlijk buitenzwembad met bar, prima restaurants met verschillende keukens en een uitgebreid wellnesscenter met bijvoorbeeld een sauna, stoombad en talloze massages. Het prachtige buitenterras is ideaal om te ontspannen met een lekker drankje, hapje en een leuke film. Is dat iets voor jou? Boek dan jouw vakantie naar Ghaya Grand en verblijf in stijl terwijl je het indrukwekkende Dubai ontdekt!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 4 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-07-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!