Top vakantie Gardameer 🏝️ Belvedere

Prijs (per persoon)€205,-€331,- -38%
Vertrek opMaandag 10 april 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Gardameer »  Manerba del Garda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ☀ 8 Dagen in Belvedere, Manerba del Garda ☀ € 205,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Top vakantie Gardameer - Italië met vertrek op maandag 10 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Belvedere

8-daagse Zonvakantie naar Gardameer bij Belvedere. Samen of met het hele gezin, In een kamer of appartement, Prachtig uitzicht over Gardameer, Spring in het zwembad, Maak een boottocht over het meer, Of bezoek het historische Brescia. De appartementen van Belvedere zijn niet groot, maar wel modern ingericht en hebben meerzicht. Het ligt prachtig en rustig aan de Baai van Manerba. Vanuit het restaurant en vanaf het terras heb je prachtig uitzicht. Tip; zie 's ochtends de zon opkomen en schitteren boven het Gardameer.

Top vakantie Gardameer 🏝️ Belvedere
Top vakantie Gardameer 🏝️ Belvedere
Top vakantie Gardameer 🏝️ Belvedere
Top vakantie Gardameer 🏝️ Belvedere

Vakantie highlights

  • Samen of met het hele gezin, In een kamer of appartement, Prachtig uitzicht over Gardameer, Spring in het zwembad, Maak een boottocht over het meer, Of bezoek het historische Brescia

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!