Met korting op zonvakantie Gardameer 🏝️ Parc hotel Oasi 8 Dagen €329,-

Prijs (per persoon)€329,-€633,- -48%
Vertrek opDinsdag 3 oktober 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Gardameer »  Garda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Vroegboekkorting zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Parc hotel Oasi, Garda € 329,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Met korting op zonvakantie Gardameer - Italië met vertrek op dinsdag 3 oktober 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

6.9

Parc hotel Oasi

8-daagse Zonvakantie naar Gardameer bij Parc hotel Oasi. Rustige plek in het drukke Garda, Altijd een plekje bij het zwembad, Lopend of met de bus naar Garda, Fijn een boek lezen op het ligbed, Beleef de vele facetten van het Gardameer, Aantrekkelijk geprijsd. Geniet in Parc Hotel Oasi van de rustige ligging en de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Binnen 15 minuten wandelen ben je bij het Gardameer en het gezellige centrum van Garda. Na de gezelligheid aan het meer vind je in de ruime tuin een oase van rust. Bij het zwembad staan de ligbedden en parasols al klaar zodat je heerlijk kunt relaxen. Ideaal adres voor een ontspannen vakantie.

Met korting op zonvakantie Gardameer 🏝️ Parc hotel Oasi 8 Dagen  €329,-
Met korting op zonvakantie Gardameer 🏝️ Parc hotel Oasi 8 Dagen  €329,-
Met korting op zonvakantie Gardameer 🏝️ Parc hotel Oasi 8 Dagen  €329,-
Met korting op zonvakantie Gardameer 🏝️ Parc hotel Oasi 8 Dagen  €329,-

Vakantie highlights

  • Rustige plek in het drukke Garda, Altijd een plekje bij het zwembad, Lopend of met de bus naar Garda, Fijn een boek lezen op het ligbed, Beleef de vele facetten van het Gardameer, Aantrekkelijk geprijsd

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 3 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!