Top zonvakantie Sardinië 🏝️ Residence Badus

Prijs (p.p.) €619,-€779,-  -21%
Vertrek opZondag 24 oktober 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie
Bestemming Italië »  Sardinië »  Badesi
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope herfstvakantie Italië ☀ 8 Dagen all inclusive in Residence Badus, Badesi ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 619,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Gelegen in een prachtige omgeving ☀ Mooie tuin ☀ Barbecue ☀ Top zonvakantie Sardinië met vertrek op zondag 24 oktober 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Residence Badus

Dwars door de heuvels in het binnenland van Sardinië rijdt u naar Residence Badus, aan de noordwest kant van het eiland. Zo krijgt u onderweg alvast een voorproefje van het schitterende binnenland en dan ligt daar ineens, tussen het groen en bloemen verscholen, een klein complex genaamd Residence Badus. In typisch Sardijnse stijl, met allemaal vrolijke pastelkleurtjes. Hier kunt u lekker ontspannen. Geniet van een goed boek bij het zwembad of ga eens een avondje lekker barbecuen, want op de picknickplaats staat een gemeenschappelijke barbecue waar u gebruik van mag maken.

Top zonvakantie Sardinië 🏝️ Residence Badus
Top zonvakantie Sardinië 🏝️ Residence Badus
Top zonvakantie Sardinië 🏝️ Residence Badus
Top zonvakantie Sardinië 🏝️ Residence Badus

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 24 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!