Last minute zonvakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Giardini Di Altea

Prijs (per persoon)€277,-€360,- -23%
Vertrek opZaterdag 11 juni 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Venetiaanse Rivièra »  Lido di Altanea
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Giardini Di Altea, Lido di Altanea ☀ € 277,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Last minute zonvakantie Venetiaanse Rivièra - Italië met vertrek op zaterdag 11 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.3

Giardini Di Altea

8-daagse Zonvakantie naar Venetiaanse Rivièra bij Giardini Di Altea. Topvakantie voor de kids, Ruime appartementen, Met treintje naar de zee, Lekker veel Italiaans ijs, Een levendig vakantiepark, Buitenbad en kinderbad & inclusief transfers.. Iedereen aan boord? Tjoeketjoek, daar gaan we! In het hoogseizoen rijdt er vanaf het park een gratis minitreintje naar het strand dat 800 meter verderop ligt. In dit mega kindvriendelijke vakantiepark aan de Venetiaanse Rivièra beleven de kids de vakantie van hun leven. Een groot zwembad met fontein en gratis wifi. Op het park is echt van alles te beleven. O ja, en hadden we al verteld dat er zelfs een ijssalon is waar je de lekkerste Italiaanse ijsjes kunt eten?

Last minute zonvakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Giardini Di Altea
Last minute zonvakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Giardini Di Altea
Last minute zonvakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Giardini Di Altea
Last minute zonvakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Giardini Di Altea

Vakantie highlights

  • Topvakantie voor de kids, Ruime appartementen, Met treintje naar de zee, Lekker veel Italiaans ijs, Een levendig vakantiepark, Buitenbad en kinderbad & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 11 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!