Last minute zonvakantie Boa Vista 🏝️ Royal Horizons Boavista

Prijs (per persoon)€925,-€1076,- -14%
Vertrek opWoensdag 25 januari 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  Boa Vista »  Praia De Chaves
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope winterzon vakantie Kaapverdië ☀ 8 Dagen all inclusive in Royal Horizons Boavista, Praia De Chaves ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 925,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Boa Vista - Kaapverdië met vertrek op woensdag 25 januari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Royal Horizons Boavista

Neem plaats op de veranda van hotel Royal Horizon Boavista en tik hier 's ochtends een eitje met uitzicht op een van de mooiste stranden van Boa Vista. Hier logeer je in ruime kamers die naar...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 25 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!