Maffe prijs zonvakantie Malta 🏝️ The District 9 Dagen €951,-

Prijs (per persoon)€951,-€1268,- -25%
Vertrek opWoensdag 15 februari 2023
Verblijf9 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Malta »  Malta »  St. Julians
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Last minute aanbieding winterzon vakantie Malta ☀ 9 Dagen logies in The District, St. Julians ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 951,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Maffe prijs zonvakantie Malta - Malta met vertrek op woensdag 15 februari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

9

The District

Ca. 3 minuten lopen van het strand. In de directe omgeving van het hotel zijn er verschillende uitgaans- en winkelmogelijkheden.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 15 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-02-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!