Last minute zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie

Prijs (p/p)€576,-€711,- -19%
Vertrek opVrijdag 4 juni 2021
Verblijf4 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Centraal Marokko »  Marrakech
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Marokko ☀ 4 Dagen all inclusive in RIU Tikida Palmeraie, Marrakech ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 576,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Centraal Marokko - Marokko met vertrek op vrijdag 4 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.6

RIU Tikida Palmeraie

Bij RIU Tikida Palmeraie in Marrakech bezorgen de exotische tuinen, de goede All Inclusive en de geuren van Marokkaanse gerechten je een echt 1001-nacht gevoel. Dit gevoel houd je ook buiten de hotelmuren vast. Zoals bij een bezoek aan de binnenstad van Marrakech, met haar kleurrijke, chaotische medina vol kronkelende straatjes. Met de pendelbus ben je er zo. In RIU Tikida Palmeraie is ook genoeg te beleven. Volg bijvoorbeeld een workshop RIU Art, laat de kleintjes schateren in RiuLand of doe een workout bij RiuFit. Natuurlijk allemaal met de warme service zoals je van RIU gewend bent.

Last minute zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie
Last minute zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie
Last minute zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie
Last minute zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ RIU Tikida Palmeraie

Faciliteiten accommodatie

  • Showcooking in het restaurant
  • Ook inclusief: topservice
  • Sportief tijdens de RiuFit
  • Lekker luieren aan het zwembad
  • Met pendelbus zo in het centrum
  • Liefhebbers van duurzaam opgelet!
  • Lekker zwemmen onder de palmbomen
  • Erkend met duurzaamheidslabel

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 4 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!