Lekker goedkoop! zonvakantie Yucatán 🏝️ RIU Palace Mexico

Prijs (per persoon)€2421,-€2751,- -12%
Vertrek opZaterdag 31 december 2022
Verblijf9 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Mexico »  Yucatán »  Playa Del Carmen
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope winterzon vakantie Mexico ☀ 9 Dagen all inclusive in RIU Palace Mexico, Playa Del Carmen ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 2421,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Lekker goedkoop! zonvakantie Yucatán - Mexico met vertrek op zaterdag 31 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

RIU Palace Mexico

Start de dag stralend met een vers geperste mangosap die één van de attente obers met alle liefde naar de hotelkamer brengt. In dit hotel zijn ze erop gebrand om je vakantie zorgeloos en in luxe...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 31 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!