Super vakantie Costa Brava 🏝️ Golden Mar Menuda

Prijs (per persoon)€938,-€1130,- -17%
Vertrek opDonderdag 25 augustus 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Brava »  Tossa De Mar
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Spanje ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Golden Mar Menuda, Tossa De Mar ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 938,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Super vakantie Costa Brava - Spanje met vertrek op donderdag 25 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Golden Mar Menuda

Een heerlijke plek aan de Costa Brava, dat is Tossa de Mar. Dit hotel ligt direct aan het strand, ideaal. Ontbijten doe je dan ook met prachtig uitzicht op de zee. Daarna wandel je naar het...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 25 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!