Heerlijke zonvakantie Djerba 🏝️ Palace Royal Garden

Prijs (per persoon)€790,-€840,- -6%
Vertrek opVrijdag 30 september 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Tunesië »  Djerba »  Midoun
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Tunesië ☀ 8 Dagen all inclusive in Palace Royal Garden, Midoun ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 790,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Heerlijke zonvakantie Djerba - Tunesië met vertrek op vrijdag 30 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Palace Royal Garden

Verveling? Dat kennen ze hier niet. Met de vele sportactiviteiten, het uitgebreide wellnesscentrum en de golfbaan op loopafstand is er altijd wel iets te doen. Natuurlijk is er ook tijd om echt...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 30 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!