Super vakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace

Prijs (per persoon)€559,-€755,- -26%
Vertrek opVrijdag 7 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tunesië »  Golf van Hammamet »  Hammamet
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Tunesië ☀ 8 Dagen in Le Paradis Palace, Hammamet ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 559,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Super vakantie Golf van Hammamet - Tunesië met vertrek op vrijdag 7 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.6

Le Paradis Palace

8-daagse Zonvakantie naar Golf van Hammamet bij Le Paradis Palace. Zó met de voeten in de branding, All inclusive tot aan het strand, En 3x per week een themabuffet, Activiteiten voor groot en klein, Waterpret op de glijbaan, Alleen bij TUI & inclusief transfers.. De eerste zonnestralen bereiken je kamer. Tijd voor weer een nieuwe dag. Wakker worden in Le Paradis Palace is al een plezier. Nu eerst smullen van het ontbijtbuffet en nadenken waarmee je je dag wilt vullen. Wordt het een duik in het royale zwembad of sta je liever met je voeten in de branding? De palmbomen wuiven je toe vanaf het strand. En wie wat meer actie zoekt gaat lekker waterfietsen, tennissen of speelt een partijtje minigolf.

Super vakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace
Super vakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace
Super vakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace
Super vakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace

Vakantie highlights

  • Zó met de voeten in de branding, All inclusive tot aan het strand, En 3x per week een themabuffet, Activiteiten voor groot en klein, Waterpret op de glijbaan, Alleen bij TUI & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Tennis
  • Volleybal
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 7 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!