Aanbieding zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Marhaba Beach

Prijs (per persoon)€564,-€855,- -34%
Vertrek opDinsdag 30 augustus 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tunesië »  Golf van Hammamet »  Sousse
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Tunesië ☀ 8 Dagen in Marhaba Beach, Sousse ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 564,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Aanbieding zonvakantie Golf van Hammamet - Tunesië met vertrek op dinsdag 30 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Marhaba Beach

8-daagse Zonvakantie naar Golf van Hammamet bij Marhaba Beach. Nieuw in ons aanbod, All-inclusive, all good, Aan zee voor een zacht prijsje, Perfect voor een actieve vakantie, Heerlijk uitrusten in de wellness, Ook voor de kinderen genieten & inclusief transfers.. Relaxen en slapen in een all inclusive hotel direct aan het goudgele zandstrand van Sousse. Ontdek wat een verblijf in Marhaba Beach met je doet. Het hotel scoort hoge punten als het om de ligging gaat. Het is gebouwd in typisch Tunesische stijl en omgeven door een gezellige palmentuin. Actief zijn en relaxen gaan hier goed samen. Of je nu kiest voor een balletje slaan op de tennisbaan of oogjes dicht in de wellness; Marhaba Beach is plezier voor de hele familie. En wil je graag op avontuur? Scoor een leuk souvenir en speel het spel van het afdingen in de medina van Sousse.

Aanbieding zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Marhaba Beach
Aanbieding zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Marhaba Beach
Aanbieding zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Marhaba Beach
Aanbieding zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Marhaba Beach

Vakantie highlights

  • Nieuw in ons aanbod, All-inclusive, all good, Aan zee voor een zacht prijsje, Perfect voor een actieve vakantie, Heerlijk uitrusten in de wellness, Ook voor de kinderen genieten & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 30 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!