Goedkoop op vakantie Golf van Hammamet 🏝️ TUI BLUE Scheherazade

Prijs (per persoon)€674,-€1162,- -42%
Vertrek opVrijdag 16 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tunesië »  Golf van Hammamet »  Sousse
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Tunesië ☀ 8 Dagen in TUI BLUE Scheherazade, Sousse ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 674,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkoop op vakantie Golf van Hammamet - Tunesië met vertrek op vrijdag 16 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.6

TUI BLUE Scheherazade

8-daagse Zonvakantie naar Golf van Hammamet bij TUI BLUE Scheherazade. Warm door ons aanbevolen, Met heerlijk strand voor de deur, Een oase van rust bij 't zwembad, Adults only hotel (16+), Echt weer even tijd voor elkaar, Hotel met eco-label (fair travel), Iedere gast een vorst, En service vanuit het hart, Romantisch diner voor twee, Alleen bij TUI, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Je zoekt een goed hotel op een prachtlocatie met een uitstekend restaurant. Je wilt bovendien echt samen zijn, dus liefst een hotel waar je geen kinderen tegenkomt. Kies dan één van onze TUI BLUE for two hotels. Je beleeft een heerlijke ontspannen vakantie. Bij TUI BLUE Scheherazade hoor je geen getrippel van kindervoetjes op de gang. Hier kom je alleen volwassenen tegen en laad je in alle rust de batterij weer op. Hand in hand door de branding, lunchen met je voeten in het zand bij TUI BLUE Scheherazade kan het. Hier geniet je iedere dag opnieuw van een opperbest buffet. En zorgt het vriendelijke personeel dat het je aan niets ontbreekt. Niet voor niets keren vele gasten hier terug. Warm aanbevolen!

Goedkoop op vakantie Golf van Hammamet 🏝️ TUI BLUE Scheherazade
Goedkoop op vakantie Golf van Hammamet 🏝️ TUI BLUE Scheherazade
Goedkoop op vakantie Golf van Hammamet 🏝️ TUI BLUE Scheherazade
Goedkoop op vakantie Golf van Hammamet 🏝️ TUI BLUE Scheherazade

Vakantie highlights

  • Warm door ons aanbevolen, Met heerlijk strand voor de deur, Een oase van rust bij 't zwembad, Adults only hotel (16+), Echt weer even tijd voor elkaar, Hotel met eco-label (fair travel), Iedere gast een vorst, En service vanuit het hart, Romantisch diner voor twee, Alleen bij TUI, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Tennis
  • Stoombad,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 16 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!